PRX T-33

– Art of Antiageing

Vi hudterapeuter på SPA Halmstad brinner för att ge dig resultat i din behandling. Vi använder endast den senaste tekniken, och vidareutbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda dig den bästa upplevelsen.

Alla hudterapeuter hos oss är auktoriserade hudterapeuter och medlemmar i branschorganisationen SHR, det innebär att vi har en gedigen utbildning och innehar behandlingsskadeförsäkring, allt för din trygghet. Läs mer på www.shr.nu
Alla hudterapeuter som utför Dermapen4 på SPA Halmstad innehar specifik utbildning för denna behandling.

PRX T-33

Denna behandling är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens behov av effektiv och resultatinriktad anti-åldrandevård.
Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet “plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.

PRX-T33 innehåller två substanser som interagerar på cellnivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Behandlingen tar endast 30 min och är en behaglig upplevelse. Direkt efter känns huden uppstramad, återfuktad och vital.
Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling, som kur för mer korrigerande behandling eller som kombinationsbehandling med dermapen4, fillers och andra medicinska procedurer.

Efter behandlingen är det viktigt att du använder rekommenderad hudvård i 6 dagar. För att säkerställa maximala resultat har vi därför valt att inkludera produkterna som krävs för hemmavård i 6 dagar. Det enda du själv behöver komplettera med är en ansiktsrengöring.
Pris: Ansikte 1995:-