SPA HALMSTAD F&B

– ett riktigt spa, mitt i centrala Halmstad

Skönhetsbehandlingar och SPA i City!

SPA Halmstad Face & Body bjuder in Dig att uppleva behandlingar för hela kroppen mitt i City av Halmstad, men i en lugn oas på tredje våning. Upptäck hur du kan njuta av lugn och lyx på samma ställe!

För oss är kunskap och service väldigt viktigt, vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt och ser till att alltid ha kunskap om den senaste tekniken.

Alla hudterapeuter på SPA Halmstad är auktoriserade hudterapeuter, vilket innebär att de har en gedigen utbildning och är medlemmar i SHR.

Vårt fokus ligger på dig, vi vill alltid att du ska nöjd efter ditt besök hos oss. Det spelar ingen roll om du kommer på ett snabbt besök på din lunch eller om du spenderar en hel dag med behandlingar och SPA, du är viktig för oss!

1956 Halmstad
Eva-salongen öppnades för att erbjuda kunder fotvård och hudvårdande behandlingar. 
2008 såldes salongen till ett Stockholms företag och Elin och Cecilia anställdes som salongschefer, salongens namn blev då Eva-salongen Face & Body
2010 köpte Elin och Cecilia ut salongen och drev den vidare under namnet Face & Body.
2012 byggdes salongen ut till ett SPA med salongsdel, och namnet blev därför SPA Halmstad Face & Body
ca 400 kvm med SPA-avdelning, 9 behandlingsrum och uteplats. 
2017 Elin tog över som ensam ägare
2020 utbyggnad med klinik, ytterligare 3 behandlingsrum. Idag består salongen, kliniken och spaavdelningen av 12 behandlingsrum och uteplats, totalt ca 500 kvm.

 

Behandlingar från topp till tå, med hjärta för skönhet!

Välkomna !

önskar Elin med personal