Hudklinik Halmstad

– säkra och effektiva behandlingar

Vi hudterapeuter på SPA Halmstad brinner för att ge dig resultat i din behandling. Vi använder endast den senaste tekniken, och vidareutbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda dig den bästa upplevelsen.
I vår klinik erbjuder vi flertalet avancerade behandlingar.

Alla hudterapeuter hos oss är auktoriserade hudterapeuter och medlemmar i branschorganisationen SHR, det innebär att vi har en gedigen utbildning och innehar behandlingsskade försäkring, allt för din trygghet. Läs mer på www.shr.nu

EXPERTIS

Dermapen ™
En avancerad microneedling behandling som ökar hudens produktion av kollagen.
Dermapen är ett mycket säkert och effektivt varumärke som garanterar trygga och effektiva behandlingar.
Mycket effektiv behandling mot:
-Åldrad och spänstfattig hud -fina linjer och rynkor -stora porer -milier och pormaskar -pigmentering -ärr -hudbristningar –
Pris:
Acneärr kinder 1095:-
Parti, tex. ögon, mun eller händer 1095:-
Ansikte 1995:-
Ansikte och hals 2795:-
Ansikte, hals och dekolletage 3895:-

PRX T-33 30 min 
Denna behandling är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens behov av effektiv och resultatinriktad anti-åldrandevård.
Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet “plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.

PRX-T33 innehåller två substanser som interagerar på cellnivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Behandlingen tar endast 30 min och är en behaglig upplevelse. Direkt efter känns huden uppstramad, återfuktad och vital.
Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling, som kur för mer korrigerande behandling eller som kombinationsbehandling med dermapen4, fillers och andra medicinska procedurer.
Pris
Ansikte 1995:-

Fire & Ice 30 min
Denna intensiva kliniska ansiktsbehandling har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, reducera linjer och rynkor, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen. Grundstenen i denna fantastiska behandling är två masker. Den extremt kraftfulla Intensive resurfing masque och den lindrande, fuktgivande Rejuvenating masque. Denna behandling utförs endast av professions hudterapeuter och läkare. 1095:-

Prodigy Peel P2 & P3 30 min
Behandlande kemisk peeling som jobbar djupgående i huden.
Minskar pigmentering, rynkor, acne, acneärr och ger jämnare hudstuktur och lyster.
Kostnadsfri konsultation krävs alltid innan behandling.
P2 1895:-      P3 2495:-

Skin rejuvenation
IPL behandling med Cellox 20 som effektivt jämnar ut hudtonen och aktiverar kollagen produktionen.
Huden blir fastare, rodnad minskar och ytliga kärl reduceras. Mycket bra behandling för att minska rodnad och utbrott vid rosacea.
Ansikte 2000:-
Dekolletage 1600:-
Hals 1500:-
Handrygg 1500:-

Pigment/kärl
IPL behandling med Cellox 20
Pigment: Med intensivt pulserande ljus minskar pigmentering effektivt. 1-5 behandlingar krävs.
Kärl: Ytliga kärl och rodnad behandlas med intensivt pulserande ljus som gör att blodet koagulerar och kärlet försvinner.
Enstaka, 500:-
Kinder 1500:-

Tatueringsborttagning med laser
Är en mycket effektiv metod. Energin i lasern slår sönder pigmentet i tatueringen och kroppens naturliga läkningsprocess sätts igång.
Pris beror på storlek och får på din tatuering. Från 900:-

Permanent hårborttagning med laser
Vi arbetat med Duetto MT EVO som är en kombinerad alexandritlaser och Nd:yag. Det krävs ca 4-8 behandlingar för att bli helt av med allt hår beroende av var på kroppen man behandlar. Man kan behandla vilken område som helst. (ja, även brasilianskt, tyvärr bara på tjejer än så länge).
Alexandritlaser är den mest effektiva metoden på marknaden.

Kosmetisk tatuering
Vi arbetar med en metod som heter microblading, handmetoden och med maskin. Det innebär att vi väljer vilken metod som passar dig och din hud bäst. När vi tatuerar bryn tatuerar vi in strå för strå vilket ger ett mycket verklighetstroget resultat.
Man kan även tatuera skugga för en mer sminkad look, det bestämmer du helt själv.

JETT Plasma
Detta är en revolutionerande behandlingsmetod inom estetisk dermatologi som, med få eller inga sidoeffekter (låg social begränsning), korrigerar diverse oönskade hudförändringar, motverkar hudens åldrande och bevarar dess ungdomliga struktur.

JETT Plasma är marknadens enda plasmaljusbehandling baserad på patenterad likström för en säker, effektiv och kontrollerad behandling med ett brett användningsområde för både ansikte och kropp