Meny

Spraytan Halmstad

– skaffa dig en hälsosam solbränna

Vill du se sådär snyggt solkysst ut, utan att riskera hälsan?
Med spraytan får du en naturlig fr på bara några timmar

Gör du spraytan för ett speciellt tillfälle som inför bröllop, fest eller student? Då rekommenderar vi att du gör din spraytan 2 dagar innan.

Priser & Info

Helkropp
400:-

Delkropp
300:-

Vanliga frågor om Spraytan

Kroppen sprutas med en lösning som innehåller en viss andel av DHA (dihydroxiaceton), ett färglöst socker som reagerar med aminosyror på hudens yta och under en period av några timmar blir brun – precis som ett äpple gör när du har bitit det.

Som dina hudceller naturligt flagnar, kommer spraytanen blekna. Din solbränna bör hålla 7 till 10 dagar om du tar hand om din hud genom att återfukta varje dag.

DHA skadar inte huden dels för att det är helt naturligt och inte innehåller några skadliga ämnen som alkohol etc. Eftersom vätskan endast påverkar de yttre hudcellerna som kroppen självmant byter ut successivt, så mattas ”solbrännan” av precis som en vanlig solbränna.
Alla våra vätskor innehåller bl a antioxidanter och anti-age ingredienser så som grönt te-extrakt och hyaluronsyra som ger huden näring, fukt, smidighet och bevarar färgen längre. Vätskan innehåller ingen alkohol eller parabener.

Mer info om Spraytan

Före behandling:
Dagen innan du besöker oss för din SprayTan är det viktigt att du skrubbar huden med en peeling. Tänk på att skrubba hela kroppen. Var extra noggrann på områden där du upplever att du är extra torr. Tänk på att ditt eget förarbete påverkar slutresultatet.

På behandlingsdagen:
Duscha innan ditt besök. Du ska inte använda någon hudkräm eller deodorant och vi vill att du kommer till salongen utan smink. Kort sagt – Helt naturlig.

När du kommer till oss går vi igenom din hudtyp för att säkerställa ett optimalt resultat. Du själv får givetvis ha önskemål om önskat resultat. Dem flesta gör sin behandling i trosor eller kalsonger, men bikini går också bra.

Ta med mörka löst åtsittande kläder att ta på dig efter behandling. Undvik gärna BH eller andra tajta plagg dem första 6-8 timmarna efter din behandling för att undvika att färgen skavs bort.
Efter behandling:
Du bör inte svettas eller duscha inom 6-8 timmar efter behandlingen för att vätskan ska hinna verka. Du som kommer och sprayar dig kvällstid rekommenderar vi att låta vätskan sitta på till dagen efter. E.v. missfärgning av sängkläder går bort i tvätten. När verkningstiden är över ska du duscha av dig överbliven vätska. Duscha i ljummet vatten och använd en mild tvål. Badda huden torr efter dusch.Var noga med att smörja dig – gärna flera gånger om dagen, så har du en ”bränna” som sitter länge och som avtar jämnt och snyggt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär