Meny

I samarbete med Nordiska Kliniken i Stockholm kan du nu boka tid för konsultationer för plastikkirurgi.

Detta är ett unikt tillfälle för dig att få professionell rådgivning från en av Nordens ledande plastikkirurger utan att behöva resa till Stockholm.

Under din konsultation får du en individuell genomgång av dina önskemål och behov, professionell bedömning, rekommendationer och möjligheten att ställa frågor direkt till Martin Halle.

Om doktor Martin Halle

Dr Martin Halle är legitimerad läkare efter studier vid Karolinska Institutet (KI) och har sedan 2003 arbetat med plastikkirurgi på ett Universitetssjukhus i Stockholm. Han blev färdig specialist i plastikkirurgi 2008, disputerade 2010 och är sedan 2020 docent i plastikkirurgi vid Karolinska Institutet.

År 2015 blev Martin överläkare vid ett Universitetssjukhus i Stockholm med ansvar för den mikrokirurgiska sektionen och har sedan dess haft ett fokus på avancerade rekonstruktioner efter huvud-, hals- samt bröstcancer. Martin är även ordförande i Svensk förening för rekonstruktiv mikrokirurgi och har varit svensk plastikkirurgisk representant inom European Union of Medical Specialists (UEMS) och European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS).

Doktor Martin Halle har sedan 2017 arbetat deltid inom estetisk kirurgi och kommer senast från Art Clinic där han varit verksam fram till 2024. Martin har ett särskilt intresse inom bröst-, buk- och ansiktskirurgi och är även ansvarig för det svenska bröstimplantatregistret, BRIMP. Martin bedriver aktiv forskning och utveckling inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi och är en ofta anlitad föreläsare vid internationella plastikkirurgiska kongresser. Martin är även vetenskaplig ledamot och före detta styrelsemedlem inom Europeisk förening för estetisk plastikkirurgi (ESAPS).

Priser & Info

Under din konsultation får du en individuell genomgång av dina önskemål och behov, professionell bedömning, rekommendationer och möjligheten att ställa frågor direkt till Martin Halle.

Pris, 500:-

Mer info om Plastikkirurgi

Nästa bokningstillfälle

22 juli 2024

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär