Meny

Vi jobbar med JETT Plasma som är en teknik för att minska hudförändringar.

Vad är JETTplasma?

JETT Plasma är en revolutionerande behandlingsmetod inom estetisk dermatologi som, med få eller inga sidoeffekter (låg social begränsning), korrigerar diverse oönskade hudförändringar, motverkar hudens åldrande och bevarar dess ungdomliga struktur.

JETT Plasma är marknadens enda plasmaljusbehandling baserad på patenterad likström för en säker, effektiv och kontrollerad behandling med ett brett användningsområde för både ansikte och kropp.

Vad kan behandlas?

Trots sitt enkla koncept är resultaten anmärkningsvärda och lämpliga för en rad indikationer. Behandlingar kan utföras med syfte att eliminera oönskade huddefekter men även som förebyggandevård för att motverka hudens åldrande och upprätthålla dess funktioner för optimal hudhälsa.

Hur går behandlingen till?
Du kommer alltid till oss på en konsultation före din behandling, detta för att du ska få information om behandlingen och vad du ska tänka på innan och efter. Du får också fylla i en hälsodeklaration.
När du sedan kommer till oss för din behandling börjar terapeuten att bedöva området som ska behandlas. När behandlingen är färdig får du information hur du ska sköta det behandlade området samt att ni bokar en ny tid för återbesök.

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär