Kosmetisk tatuering Halmstad

– microblading – 3D tatuering

Vill du slippa måla i dina ögonbryn varje dag?
— Då är kosmetisk tatuering någonting för dig!

Spa Halmstad arbetar med en metod som heter microblading, handmetoden. Det innebär att vi inte använder någon maskin utan ett speciellt verktyg. Vi tatuerar in strå för strå vilket ger ett mycket verklighetstroget resultat.

Behandlingen är uppdelad i tre besök. Första gången du kommer till oss görs en hälsodeklaration för att försäkra oss om att behandlingen kommer att passa dig. Därefter diskuterar du färger och form med din terapeut så ni kommer fram till vad du önskar dig och vad som passar ditt utseende bäst.

Andra gången du kommer genomförs behandlingen. Först målas brynen upp och huden bedövas med bedövningssalva. Efter behandlingen får du med dig information om hur du ska ta hand om din nya tatuering hemma för bästa läkning och resultat.

Tredje gången du besöker oss på ditt återbesök görs korrigering och ifyllnad av det som eventuellt har släppt. Här kan du också känna efter ifall du önskar några korrigeringar. Nu har du nya bryn som håller i 1-3 år. Färgen bleknar med tiden och när du känner för en touch up hör du av dig så gör vi ett återbesök.

För att se före/efter bilder, besök vår instagram @spahalmstad

Boka gratis konsultation via 035-2607760

Priser:
Ögonbryn 3600:- ink ett återbesök inom 1 månad.
Återbesök efter 1-3 år från 1000:-

Färgerna vi använder heter BEVARO och är godkända enligt läkemedelsverket. Efter behandlingen får du med dig information om färg, ingredienser och BATCH-nr. Detta som en trygghet för dig. Färgerna är tillverkade i Sverige.

Vi är godkända av miljö och hälsa i Halmstad för att utföra denna typ av behandling.

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till oss!

kosmetisk-1