Meny

Kosmetisk Tatuering Halmstad

– microblading – 3D tatuering

Vill du slippa måla dina bryn varje dag?
— Då är kosmetisk tatuering någonting för dig.

Spa Halmstad arbetar med en metod som heter microblading, handmetoden och med maskin. Det innebär att vi väljer vilken metod som passar dig och din hud bäst. När vi tatuerar bryn tatuerar vi in strå för strå vilket ger ett mycket verklighetstroget resultat.
Man kan även tatuera skugga för en mer sminkad look, det bestämmer du helt själv.

Hur en kosmetisk tatuering av ögonbryn går till
Behandlingen är uppdelad i tre besök. Första gången du kommer till oss görs en hälsodeklaration för att försäkra oss om att behandlingen kommer att passa dig. Därefter diskuterar du färger och form med din terapeut så ni kommer fram till vad du önskar dig och vad som passar ditt utseende bäst. Du får även information om vad du ska tänka på inför ditt besök.

Andra gången du kommer genomförs behandlingen. Först målas brynen upp och huden bedövas eventuellt med bedövningssalva. Oftast görs behandlingen utan bedövning då pigmentet och resultat sitter bättre. Efter behandlingen får du med dig information om hur du ska ta hand om din nya tatuering hemma för bästa läkning och resultat.

Tredje gången du besöker oss på ditt återbesök görs korrigering och ifyllnad av det pigment som eventuellt har släppt. Här kan du också känna efter ifall du önskar några korrigeringar. Nu har du nya bryn som håller i 1-3 år. Färgen bleknar med tiden och när du känner för en touch up hör du av dig så gör vi ett återbesök.

Hur tatuering av eyeliner/lashliner går till
Om du önskar kommer du först på en konsultation för att få mer information om behandlingen. När du ska göra din nya eyeliner går du och terapeuten igenom dina önskemål och förväntningar. Efter det bedövas huden och sedan använder vi oss av maskinteknik för att tatuera antingen en eyeliner eller en lashliner. Lashliner innebär att man tatuerar endast mellan fransarna och inte ovanpå. Det gör att fransarna ser mer markerade och fylliga ut. Efter behandlingen får du information om hur du ska sköta din nya tatuering hemma.

För att se före/efter bilder, besök vår instagram @spahalmstad

Boka gratis konsultation via 035-2607760

Priser & Info

Ögonbryn 3600:- ink ett återbesök inom 1 månad.
Ögonbryn med strå för strå (3D bryn) och skugga/ombre 4200:-
Ögonbryn endast skugga 3600:-
Återbesök efter 1-2 år från 1000:-
Återbesök efter 2 år+ från 2000:-

Eyeliner 3500:- ink. återbesök inom 6 veckor
Lashliner 2995:- ink. återbesök inom 6 veckor

Läppar 4800:- ink. återbesök inom 6 veckor
Läppar återbesök inom 1-3 år från. 1500:-

Vårtgårdspigmentering 5500:- ink återbesök

Mer info om Kosmetisk Tatuering

Ögonbryn kan tatueras med både microblading/TAFFY-tekniken eller maskintekniken. Eyeliner, lashliner och läppar och vårtgårdar tatueras alltid med maskin.

Färgerna vi använder heter BEVARO samt Everlasting och är godkända enligt läkemedelsverket.
Efter behandlingen får du med dig information om färg, ingredienser och BATCH-nr. Detta som en trygghet för dig.

Vi är godkända av miljö och hälsa i Halmstad för att utföra denna typ av behandling.

Utbildade och certifierad terapeuter på SPA Halmstad
Frida Axelsson

Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till oss!

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär