Meny

Nordlys IPL Halmstad

– Skin rejuvenation

Vad gör Nordlys IPL behandlingar?

IPL betyder intensivt pulserande ljus och kan minska pigmentering och ytliga kärl.
Dessutom kan vi arbeta anti-age och med hudförbättring.

Kärlreducering
I vår kropp har vi massor utav kärl, både större och mindre. I ansiktet är de oftast tunna och knapps synliga. Exponeras ansiktet av mycket sol och utsätts för väder och vind så kan dessa tunna kärl bli mer framträdande. Är huden väldigt tunn blir våra kärl mer tydliga och området blir rödaktigt.
Vid kärlreducering använder vi oss av IPL-behandlingar, då söker sig ljuset till färgen i blodet. I vissa fall förångas kärlet av värmen och försvinner direkt, i andra fall blir kärlet syrefattigt och det kan dröja upp till 3 veckor innan man ser resultatet.  Det kan krävas upprepade behandlingar.

Pigmentering
Det finns flera olika anledningar till att pigmentering uppstår. Solen är den största boven men även hormonella förändringar som preventivmedel och graviditet kan vara orsaken. Medicinering är en annan. 
Med IPL kan vi behandla allt ifrån mindre till större pigmentförändringar och solskador. Efter behandlingen mörknar pigmenteringen och kryper upp till ytan. Efter 5-12 dagar stöts sedan pigmenteringen bort från huden. 

Priser & Info

Ytliga kärl, enstaka 1500:-
Ytliga kärl, kinder/näsa 1995:-
Pigmentering 1995:-

I denna behandlingen använder vi IPL över området för hudförbättring.
Minskar pigmentering och kärl, ger huden ny elasticitet, spänst och en jämnare hudton. Är även effektiv för att lugna och minska rosacea.
Ansikte 2695:-
Hals 1995:-
Dekolletage 1995:-
Handrygg 1695:-
Ansikte & hals 3695:-
Ansikte, hals & dekolletage 4695:-

Vanliga frågor om Nordlys IPL

Innan behandlingen rekommenderar vi att göra en konsultation. Där får du mer information om vad just Du kan förvänta dig och vad du ska tänka på innan och efter din behandling.

Nej! Brun utan sol får inte ha använts på mist 14 dagar innan behandlingen

Nej.
För att uppnå optimala resultat efter behandlingen ska du vara så nära din naturliga hudton som möjligt.
Solexponering ska inte ha skett på ca 1 månad innan och inte heller 1 månad efter.

Det beror på dina indikationer och dina förutsättningar. Men oftast ser man resultat redan efter en behandling.

Det beror på dina önskemål av resultat och dina förutsättningar.
men generellt rekommenderar vi 1-3 behandlingar.

Mer info om Nordlys IPL

Dessa behandlingar passar inte dig som är gravid/ammar, äter mediciner som gör dig ljuskänslig, har epilepsi eller är solbränd.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation så du får den behandlingen som passar dig allra bäst. Tveka inte att fråga oss om du vill veta mer.

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär