Meny

Nordlys IPL Halmstad

– Skin rejuvenation

Vad gör Nordlys IPL behandlingar?

IPL betyder intensivt pulserande ljus och kan minska pigmentering och ytliga kärl.
Dessutom kan vi arbeta anti-age och med hudförbättring.

Kärlreducering
I vår kropp har vi massor utav kärl, både större och mindre. I ansiktet är de oftast tunna och knapps synliga. Exponeras ansiktet av mycket sol och utsätts för väder och vind så kan dessa tunna kärl bli mer framträdande. Är huden väldigt tunn blir våra kärl mer tydliga och området blir rödaktigt.
Vid kärlreducering använder vi oss av IPL-behandlingar, då söker sig ljuset till färgen i blodet. I vissa fall förångas kärlet av värmen och försvinner direkt, i andra fall blir kärlet syrefattigt och det kan dröja upp till 3 veckor innan man ser resultatet.  Det kan krävas upprepade behandlingar.

Pigmentering
Det finns flera olika anledningar till att pigmentering uppstår. Solen är den största boven men även hormonella förändringar som preventivmedel och graviditet kan vara orsaken. Medicinering är en annan. 
Med IPL kan vi behandla allt ifrån mindre till större pigmentförändringar och solskador. Efter behandlingen mörknar pigmenteringen och kryper upp till ytan. Efter 5-12 dagar stöts sedan pigmenteringen bort från huden. 

Priser & Info

Ytliga kärl, enstaka 1000:-
Ytliga kärl, kinder/näsa 1500:-
Pigmentering 1500:-

I denna behandlingen använder vi IPL över området för hudförbättring.
Minskar pigmentering och kärl, ger huden ny elasticitet, spänst och en jämnare hudton. Är även effektiv för att lugna och minska rosacea.
Ansikte 2000:-
Hals 1500:-
Dekolletage 1600:-
Handrygg 1500:-

Mer info om IPL

Dessa behandlingar passar inte dig som är gravid/ammar, äter mediciner som gör dig ljuskänslig, har epilepsi eller är solbränd.

Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation så du får den behandlingen som passar dig allra bäst. Tveka inte att fråga oss om du vill veta mer.

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär