Meny

Injektionsbehandlingar Halmstad

– idag har injektioner ersatt mycket av implantatkirurgin i ansiktet.

I samarbete med Kliniké 
WWW.KLINIKE.SE
Sjuksköterskorna och systrarna Johanna och Josefin, som är uppvuxna i Torup, är grundare och ägare av skönhetskliniken Kliniké Stockholm.
Tillsammans kompletterar de båda systrarna varandra i arbetet på kliniken Kliniké som har blivit erkänd i Stockholms estetiska skönhetsindustri. De har lyckats att arbeta upp ett stort kundklientel, bland annat ett antal kändisar, som regelbundet besöker kliniken.
Dess vision är att skapa naturliga resultat där förstärkning står i fokus, ej förändring. De arbetar genomgående med varumärken som är noga utvalta och medicinskt högklassiga. Behandlingarna genomförs genomgående utifrån evidens och medicinska riktlinjer. De medlemmar i fillers Academy for nurses, Svensk Plastik Estetisk Sjuksköterske Organisation och är Certifierade för eststisk injicering av Estetiska Injektionsrådet. För er säkerhet har de kompetens och handlingskraft genom tydliga säkerhetsrutiner och läkemedel tillhands som krävs för högsta säkerhetsnivå.
De genomför fortlöpande utbildningar för att hålla sig uppdaterade med senaste rönen och ideligen säkra kompetensnivån.
De är certifierade genom Säker Klinik (vilka samarbetar med IF skadeförsäkring) som innehar en särskilt anpassad patient- eller behandlingsskadeförsäkring som träder i kraft om du skulle drabbas av en skada orsakad vid behandling. Det är en trygghet för dig som kund!
Av Josefin och Johanna får du som kund ett varmt och professionellt bemötande!

Datum för 2024
25/6 (fullbokat, kontakta oss för väntelista)
22/7
5/8

Ny lag gällande injektionsbehandlingar
1 juli började n ny lag gälla, den innebär bland annat att endast legitimerade sjuksköterskor, läkare och tandläkare får utföra behandlingar som fillers eller botox.
Det innebär också att konsultation ska göras innan behandlingar med minst 48 timmars betänketid.
Det gäller dig som inte varit på en likvärdig behandling inom 6 månader hos Kliniké/SPA Halmstad. Har du frågor om vad som gäller är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Priser & Info

Jämnar ut huden och slätar ut rynkor.
1 område 2900:-
2 områden 3600:-
3 områden 4300:-
Lipflip 1900:-

Diamantkort kan inte utnyttjas till dessa behandlingar!

1 ml 4 500:-
2 ml 8 000:-
3 ml 11 000:-
filler används till att bygga volym, användningsområden är till exempel

-läppförstoring
-kindben
-haka
-rynkutfyllnad

Diamantkort kan inte utnyttjas till dessa behandlingar!

Mer info om Injektionsbehandlingar

Injektionsbehandlingar introducerades på 80-talet då kollagen användes för att fylla ut linjer och rynkor. 1996 lanserade världens första stabiliserad hyaluronsyra som snabbt ersatte kollagen behandlingarna. Efter detta har utvecklingen gått framåt i en rasande fart och användningsområdet för injektionsbehandlingar har utvecklats.

Idag har injektioner ersatt mycket av implantatkirurgin i ansiktet. Med hjälp an en injektion kan du få en form på haka, käke, kindben näsa, läppar vid ansiktsmodellering. Injektioner kan behandla ålderstecken som mörka ringar under ögonen (tear trough), en djup nasolabial fåra, ledsen mungipor eller hamsterpåsarna.

1989 publicerades första artikeln då ämnen användes för att behanda muskler i ansiktet i medicinskt syfte. Tre år senare 1992 publicerades första artikeln som beskrev behandling av bekymmersrynkan. Behandling med varumärken som Botox, Vistabel, Azzalure, Dysport utnyttjar och justerar balansen mellan olika muskler och kan på detta sätt minska bekymmersrynkan, pannlinjer, kråksparkar, bunny lines över näsan, lyfta mungipan eller läppen. Botulinumtoxin kan även användas för att dämpa tuggmuskeln vid tandgnissling, minska generande svettning eller behandla migrän och spänningshuvudvärk.

På Spa Halmstad använder vi oss endast av välkända varumärken, så som Juvederm och Restylane.
Tveka aldrig att fråga oss ifall du undrar någonting.

För mer information kontakta SPA-Halmstad

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär