Meny

Friskvård Halmstad

– njut av en avkopplande behandling

Friskvård hos SPA Halmstad

Har du friskvårdsbidrag genom din arbetsgivare?
Då kan du boka en avkopplande behandling hos oss.

Via bokningssidan hittar du kategorin ”friskvård”
Där har vi listat vilka behandlingar som är godkända att betala med Epassi och friskvårdsbidrag.

Har du inte möjlighet att boka en behandling innan ditt friskvårdsbidrag tar slut? Då kan du ladda ett Friskvårdskort hos oss. Friskvårdskortet gäller 1 år och kan köpas i receptionen. Friskvårdskort kan även betalas med Epassi.

Mer info om Friskvård

Enligt skatteverkets regler gäller;
Du får använda friskvårdsbidrag för behandlingar som är avstressande, avslappnande och/eller motverkar ömhet och stelhet.

 

  • Det är upp till arbetsgivaren att bedöma om den behandlingen som du som anställd vill utnyttja ditt friskvårdsbidrag till uppfyller det som krävs utifrån den lagstiftningen som finns.
  • Kvittot måste innehålla det som faktiskt har utförsts.
  • Om din arbetsgivare inte godkänner behandlingen som gjorts blir det en konflikt mellan anställd och arbetsgivare. Det är alltså inte salongen som blir återbetalningsskyldig till arbetsgivaren on denne inte godkänner behandlingen som skattefri friskvård.

Tips, Stäm av med din arbetsgivare att vald behandling är tillåten enligt arbetsgivarens bedömning innan bokning/betalning med friskvårdsbidrag sker.

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär