Meny

Friskvård Halmstad

– njut av en avkopplande behandling

Friskvård hos SPA Halmstad

Har du friskvårdsbidrag genom din arbetsgivare?
Då kan du boka en avkopplande behandling hos oss.

Via bokningssidan hittar du kategorin ”friskvård”
Där har vi listat vilka behandlingar som är godkända att betala med Epassi och friskvårdsbidrag.
Klicka på boka online och leta dig fram till kategorin ”Friskvård”
Tänk på att din arbetsgivare kan ha egna riktlinjer för vad de godkänner för friskvård. Kolla med din arbetsgivare ifall du är osäker.

Har du inte möjlighet att boka en behandling innan ditt friskvårdsbidrag tar slut? Då kan du ladda ett Friskvårdskort hos oss. Friskvårdskortet gäller 1 år och kan köpas i receptionen. Friskvårdskort kan även betalas med Epassi.

Villkor för Friskvårdskort

Ett friskvårdskort är personligt och giltigt att använda på friskvårdsgodkända behandlingar.
Med friskvårdsgodkända behandlingar räknas behandlingar som är avkopplande och nedstressande utan kosmetiskt syfte.
Behandlingens pris ska vara av mindre värde och får därför inte överstiga ca 1000:-/ behandlingstillfälle.
Exempel på godkända behandlingar är kroppsmassage och ansiktsmassage.
Även fotvård/pedikyr är friskvård (dock utan nagellack).
Friskvårdskortet kan även användas till bastubad.

Vi godkänner inte friskvårdskorten som betalning för behandlingar som har ett kosmetiskt syfte eller produkter.
Du som kund har ansvar att själv söka upp vilka behandlingar som är godkända vid bokningstillfället och även kontrollera din arbetsgivares villkor.

SPA Halmstad/ City SPA Face & Body i Halmstad AB tar inte ansvar för att du bokar fel behandling. Du som kund blir då skyldig att betala din behandling på annat sätt än med friskvårdskortet. SPA Halmstad/City SPA Face & Body hämtar sin information om friskvård från skatteverkets hemsida och uppdaterar villkoren efter skatteverkets gällande riktlinjer.

Friskvårdskortet har giltighetstid på 1 år, utgångsdatum står på kortet. Om hela summan inte har förbrukats inom ett år blir kortet ogiltigt och kan inte användas som betalmedel.
Friskvårdskortet är en värdehandling och måste visas i sin egna fysiska form vid betaltillfället. Vi ansvarar inte för borttappade kort.

Mer info om Friskvård

Enligt skatteverkets regler gäller;
Du får använda friskvårdsbidrag för behandlingar som är avstressande, avslappnande och/eller motverkar ömhet och stelhet.

 

  • Det är upp till arbetsgivaren att bedöma om den behandlingen som du som anställd vill utnyttja ditt friskvårdsbidrag till uppfyller det som krävs utifrån den lagstiftningen som finns.
  • Kvittot måste innehålla det som faktiskt har utförsts.
  • Om din arbetsgivare inte godkänner behandlingen som gjorts blir det en konflikt mellan anställd och arbetsgivare. Det är alltså inte salongen som blir återbetalningsskyldig till arbetsgivaren on denne inte godkänner behandlingen som skattefri friskvård.

Tips, Stäm av med din arbetsgivare att vald behandling är tillåten enligt arbetsgivarens bedömning innan bokning/betalning med friskvårdsbidrag sker.

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär