Meny

Dermapen 4

– microneedling behandling för ansikte och kropp

Vi hudterapeuter på SPA Halmstad brinner för att ge dig resultat i din behandling. Vi använder endast den senaste tekniken, och vidareutbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda dig den bästa upplevelsen.

Alla hudterapeuter hos oss är auktoriserade hudterapeuter och medlemmar i branschorganisationen SHR, det innebär att vi har en gedigen utbildning och innehar behandlingsskadeförsäkring, allt för din trygghet. Läs mer på www.shr.nu
Alla hudterapeuter som utför Dermapen4 på SPA Halmstad innehar specifik utbildning för denna behandling.

Dermapen4
En avancerad microneedling behandling som ökar hudens produktion av kollagen.
Dermapen är ett mycket säkert och effektivt varumärke som garanterar trygga och effektiva behandlingar.
Mycket effektiv behandling mot:
-Åldrad och spänstfattig hud -fina linjer och rynkor -stora porer -milier och pormaskar -pigmentering -ärr -hudbristningar –
Dermapen4 Advanced – när du vill kombinera det bästa för din hud. I vår Advanced behandling använder vi oss av vialer som är en kombination av ingredienser som aktivt hjälper huden till sin optimala funktion. Detta kombineras dessutom av en kemisk Peel. Denna behandlingen passa dig som behöver det där lilla extra alternativt för att du har ett problem du vill jobba mer intensivt med.

Priser & Info

Ansikte 2195:-
Ansikte och hals 2995:-
Ansikte, hals och dekolletage 3895:-

Tillägg, uberpro Peel 500:-

Mer info om Dermapen4

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4 en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Dermapen lanserade det första mekaniska microneedling verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Pennans snabbhet och styrka gör behandlingen i stort sett smärtfri. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och kundens önskemål.

Med Dermapen4 kan man behandla:

Huduppstramning och -föryngring, fina linjer och rynkor, stora porer, oren hud och acne, milier, keratosis pilares, pigmenteringar, ärr inklusive acneärr, kirurgiska ärr och brännskador, hudbristningar och alopecia. Ytligare behandling kan med fördel göras som ”Red Carpet Treatment” då huden blir återfuktad får fin lyster och glow.

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter Dermapenbehandling. De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efteråt är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad. Behandlaren informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandlingen.

Information före och efter behandlingen

Direkt efter behandlingen syns endast en lätt rodnad. Följande reaktioner är vanliga efter en Dermapenbehandling, beroende på hur djupt man har behandlat:

Upp till 24 timmar: lätt rodnad, lätt svullnad

1-2 dagar: lite stickigt, lite torr och uppstramad

2-3 dagar: lätt fjällning hos några, men inte alla

3-4 dagar: huden kan upplevas mycket torr

Ca en vecka efter behandling: helt återställd och normal funktion i huden

En behandling/kur kan vanligtvis omfatta 1–8 behandlingar som utförs med 2–8 veckors mellanrum, beroende på vilken hud och indikation som behandlas.

Följ noga de instruktioner behandlaren ger dig och använd inte andra preparat än vad som föreskrivits till och efter behandlingen.

Kontakta omedelbart kliniken om oväntade sidoeffekter uppstår eller om du har frågor.

Efter avslutad behandling är det av ytterst vikt att skydda huden. 48 timmar (två dygn) efter behandlingen ska du undvika följande:

• Tvätta det behandlade området (12h/samma dag)
• Make-up (12h/samma dag)
• Direkt UV-exponering (sol eller solarium). Använd alltid solskydd, även en molnig dag • Hård fysisk träning
• Varma bad, jacuzzi eller bastu
• Swimmingpool/klorvatten eller bad i havet
• Andra hudvårdsbehandlingar eller estetiska behandlingar
• Brun-utan-sol
• Tatuering, färgning eller vaxning på det behandlade område

Du får inte använda produkter innehållande AHA, BHA eller PHA-syror, retinoider, bensoylper- oxid, alkohol eller hydrokinon minst en vecka efter behandlingen.

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär