Meny

Cellulitbehandling Halmstad

TechniSPA – Advanced system
Slimmande-stärkande-dränerande

Nu ännu bättre och effektivare

Cellulitbehandlingen görs med en apparatur som heter TechniSPA Advanced System.
TechniSPA kombinerar 3 mycket effektiva behandlingsmetoder:
Bindvävsmassage – Double Lipo-Aspiration: Reducerar celluliter och löser upp inkapslade fettdepåer, dränerar bort slaggprodukter och överflödig vätska. Ökar cirkulationen.
Jontofores – Double Ionisation: Slussar in dom aktiva, cirkulationsökande och stärkande serum-geleér som bla återfuktar, stärker och dränerar.
Värme – Heat-Diffusing: Stimulerar cell- och kollagenförnyelsen. Ökar mikrocirkulationen. Effektiv och behaglig.

Det som är unikt med just denna behandlingen är att den inte bara jobbar på celluliterna och bindväven du får även en hudvårdande behandling som återfuktar och stramar upp huden på hela kroppen.
Resultat märks redan efter några behandlingar och är bestående! Med fördel kan du också använda hemmavård som skyndar på resultatet.

Priser & Info

34 min 1050:-
Vi rekommenderar alltid att man börjar med att behandla hela kroppen. Detta för att man vill aktivera alla lymfstationer, vilket ger ett bättre resultat.
Tillsammans kan vi lägga upp en behandlingsplan som passar dina behov och förväntningar.

Boka här

25 min 795:-
I denna behandlingen fokuserar vi på områden som mage, rumpa och lår. Behandlingen är effektiv mot celluliter och jobbar samtidigt för en slätare, jämnare och mer fast hud.

Boka här

30 min 795:-
Behöver du få igång cirkulationen och minska svullnad och överflödig vätska i kroppen och framför allt benen är detta behandlingen för dig. Här använder vi oss av två tekniker. vaccum för att sätta i gång cirkulationen, aktivera lymfan och driva ut vätska samt jonisering för att slussa ner de aktiva ingredienserna från produkterna.

Rekommenderat antal behandlingar är 6-15 beroende på dina behov och förväntningar.

Boka gratis konsultation!

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär