Meny

Ansiktsbehandlingar Halmstad

– varje behandling börjar med en hudanalys och avslutas med rekommendationer för hemmavård.

Vi hudterapeuter på SPA Halmstad brinner för att ge dig resultat i din behandling. Vi använder endast den senaste tekniken, och vidareutbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda dig den bästa upplevelsen.

Alla hudterapeuter hos oss är auktoriserade hudterapeuter och medlemmar i branschorganisationen SHR, det innebär att vi har en gedigen utbildning och innehar behandlingsskade försäkring, allt för din trygghet. Läs mer på www.shr.nu

Vi rekommenderar

Hudterapeutens val 60 min
Terapeuten skräddarsyr din behandling med sin expertis
exakt utefter vad din hud har störst behov av just nu. 1595:-

Boka

Priser & Info

Återfuktande ansiktsbehandling med portömning. Huden värms med vår speciella värmemask, peelas och portöms. Lätt ansiktsmassage och ansiktsmask.
Går även att välja som ekologisk. 895:-

Boka

En avkopplande behandlings om fokuserar på lyster och anti-age. Njut av en dubbelrengöring med fantastiska produkter från Mesoestetic, därefter följer en peeling för att ge huden ny lyster och förbereda för efterföljande produkter. Efter peelingen njuter du av en skön ansiktsmassage och anslutningsvis appliceras en effektiv ampull med aktiva ingredienser. Resultatet förhöjs med en ansiktsmask anpassad efter din hudtyp. Efter behandlingen är huden återfuktat och strålar med förnyad lyster. 1095:-

Boka

Avkopplande och nedstressande ansiktsbehandling som anpassas efter dina behov. Moment som alltid ingår: rengöring, peeling, massage och ansiktsmask. 1050:-

Boka

En avancerad microneedling behandling som ökar hudens produktion av kollagen.
Skinpen är ett mycket säkert och effektivt varumärke som garanterar trygga och effektiva behandlingar. Världens första microneedling verktyg som är FDA godkänd.
Mycket effektiv behandling mot:
-Åldrad och spänstfattig hud -fina linjer och rynkor -stora porer -milier och pormaskar -pigmentering -ärr -hudbristningar –

Boka här

Denna behandling är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens behov av effektiv och resultatinriktad anti-åldrandevård.
Behandlingen utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.

PRX-T33 innehåller två substanser som interagerar på cellnivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Behandlingen ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Behandlingen tar endast 30 min och är en behaglig upplevelse. Direkt efter känns huden uppstramad, återfuktad och vital.
Behandlingen kan utföras som enskild enstaka behandling, som kur för mer korrigerande behandling eller som kombinationsbehandling med dermapen4, fillers och andra medicinska procedurer.
Pris
Ansikte 1995:-

Boka här

Denna intensiva kliniska ansiktsbehandling har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, reducera linjer och rynkor, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen. Grundstenen i denna fantastiska behandling är två masker. Den extremt kraftfulla Intensive resurfing masque och den lindrande, fuktgivande Rejuvenating masque. Denna behandling utförs endast av professions hudterapeuter och läkare. 1095:-

Lägg till portömning i din behandling för djuprengörande behandling.
Fire & Ice ink portioning 1490:-

Boka här

Behandlande kemisk peeling som jobbar djupgående i huden.
Minskar pigmentering, rynkor, acne, acneärr och ger jämnare hudstuktur och lyster.
Kostnadsfri konsultation krävs alltid innan behandling.
P2 1895:-      P3 2495:-

Boka här

IPL behandling med Nordlys som effektivt jämnar ut hudtonen och aktiverar kollagen produktionen.
Huden blir fastare, rodnad minskar och ytliga kärl reduceras. Mycket bra behandling för att minska rodnad och utbrott vid rosacea.
Ansikte 2000:-
Dekolletage 1600:-
Hals 1500:-
Handrygg 1500:-
Ansikte+ hals 3000:-
Ansikte+ hals+ dekolletage 4000:-

Boka konsultation

IPL behandling med Nordlys
Pigment: Med intensivt pulserande ljus minskar pigmentering effektivt. 1-5 behandlingar krävs.
Kärl: Ytliga kärl och rodnad behandlas med intensivt pulserande ljus som gör att blodet koagulerar och kärlet försvinner.
Enstaka, 500:-
Kinder 1500:-

Boka konsultation

Hydradermabrasion som inkluderar djuprengörande exfoliering, AHApeel, smärtfri portömning och samtidig återfuktning samt inslussning av närande och skyddande antioxidanter och näringsämnen. Denna effektiva och djuprengörande behandling ger inga bieffekter och är utmärkt att göra året om!


Hydrafacial Signatur 30 min

Djuprengörande hydradermabrasion, AHA Peel och inslussning av närande och återfuktande ingredienser.

Boka tid


Hydrafacial Deluxe 45 min

inkl. booster och LED-ljus
Här adderar vi till signaturbehandlingen även en individanpassad booster samt blått och/eller rött LED-ljus beroende på indikation

Boka tid 


Hydrafacial Platinum 60 min

Här adderar vi till signaturbehandlingen även en individanpassad booster samt blått och/eller rött LED-ljus beroende på indikation
En Hydrafacial Platinum är kompletterande lymfdränage för extra avsvällande, rodnadsdämpande och cirkulationsstimulerande effekt.

Boka tid

Vanliga frågor om Ansiktsbehandlingar

En ansiktsbehandling är en skönhetsbehandling som utförs av en auktoriserad hudterapeut för att rengöra, exfoliera, återfukta och förbättra huden i ansiktet.

Fördelarna med en ansiktsbehandling inkluderar djuprengöring, exfoliering, återfuktning, avslappning och att den kan anpassas efter individuella hudtyper och behov.

Det rekommenderas att få en ansiktsbehandling regelbundet för att uppnå och behålla bästa resultat. Hur ofta beror på din hudtyp, hudtillstånd och personliga preferenser.

Ja, ansiktsbehandlingar kan anpassas för att passa olika hudtyper, såsom torr hud, fet hud, känslig hud eller åldrande hud. Det är viktigt att informera din hudvårdsexpert om din hudtyp och eventuella hudproblem så att de kan anpassa behandlingen efter dina behov.

Under en ansiktsbehandling kan du förvänta dig att din hud kommer att rengöras, exfolieras, återfuktas och masseras. Det kan också inkludera användning av olika produkter och tekniker beroende på vilken typ av ansiktsbehandling du väljer. Din auktoriserade hudterapeut kommer att ge dig mer information om vad du kan förvänta dig baserat på behandlingen du väljer.

Hur kan vi hjälpa dig?

Detta formulär kan inte användas för avbokning. Gäller din fråga avbokning eller bokning hänvisar vi dig till bokningssidan eller telefon 035-2607760

Kontaktformulär