Varför Mary Cohr?

 In hudvård, Kunskapsbanken, Mary Cohr

I över 40 år har varumärket Mary Cohr fokuserat på att leverera de mest inovativa, säkra och effektiva behandlingarna och hudvårdsprodukter till kvinnor och män över hela världen.

Mary Cohr arbetar med naturliga ingredienser och framför allt med en bas av aromaoljor.
Inte bara behandlingen ger en härlig upplevelse utan även produkterna som används under behandlingen och dagligen hemma.

Vi kom i kontakt med märket 2007 och har sedan dess älskat varje stund.
Den absoluta fördelen med Mary Cohr är deras Catio Vital maskin. Det är en ansiktsbehandlings maskin som effektiviserar behandlingarna med jonisering, muskelstimmulering och värmemask.
Värmemasken är den delen vi använder dagligen och hela tiden, i många av våra behandlingar. Den gör att vi inte behöver använda oss at vapozon som är en traditionell ångmaskin och används för att öppna porerna inför en portömning.

Genom att istället använda oss av värmemasken slippet vi det ansträngande momentet för kunden där man andas in ånga. Istället används en fuktad frottémask och tillsammans med speciella produkter läggs över ansiktet. Ovanpå den läggs sedan vår värmande mask som öppnar upp huden och slussar ned de effektiva ingredienserna på ett behagligt sätt.

I slutet av september uppdateras våra maskiner till de senaste på marknaden där muskelstimmuleringen bli ännu mer effektiv. Effekten blir ett direkt lyft och behandlingen arbetat effektiv mot åldrande. Tänk dig ett gympass för ansiktet.
Catio Lift, som behandlingen heter rekommenderas i kur med 1 behandling i veckan i 4-6 veckor. Första behandlingen är på ca 60 min och efterföljande behandlingar är ca 30 min.

Recent Posts
Comments
  • SPAHSTD
    Svara

    Hej!
    Nej, det är ingenting som påverkar hjärtat eller kan vara skadligt på någotvis.

Leave a Comment